Wobenzym Plus
Wobenzym s-a născut ca urmare a cercetărilor revoluționare descoperite de un medic și profesor austriac din New York, Max Wolf, în anii 1950.
Este un preparat enzimatic natural care acționează ca un catalizator biologic în organism pentru a menține sistemul imunitar în echilibru. În comparație cu Wobenzym simplu, conține doar enzime antiinflamatorii și în doze mult mai mari. Este bun pentru aproape toate inflamațiile (de exemplu, articulații, leziuni, reumatism sau chiar de prostată).
Terapia enzimatică este un suport asemănător curei organismului nostru cu enzime și poate juca un rol important în tratamentul și prevenirea bolilor. Deoarece activitatea enzimatică din corpul nostru este adecvată, procesele care sunt esențiale pentru menținerea sănătății noastre, de exemplu digestia și absorbția, metabolismul celular, imunitatea, pot funcționa netulburate. Cu consumul terapeutic de enzime, ne putem susține digestia, salvându-ne astfel organele (de exemplu, pancreasul) care trebuie să producă în mod constant enzime din cauza nutriției deficitare de enzime.
Prin urmare, prezența enzimelor este vitală: în procesele digestive, în descompunerea și eliminarea substanțelor toxice, în purificarea sângelui, în funcționarea sistemului imunitar, în încorporarea proteinelor în țesuturile musculare, în plămâni, în funcționarea echilibrată a pancreasului și a altor organe importante.
Medicina holistică folosește terapia enzimatică ca tratament adjuvant pentru multe boli, cum ar fi: fibrioză chistică, insuficiență pancreatică, cancer și boli tumorale, boli alergice, boli autoimune, dureri articulare cronice și acute.
Rolul enzimelor în funcționarea sistemului nostru imunitar Sistemul nostru imunitar folosește enzime nu numai pentru a elimina țesutul mort și substanțele toxice, ci în multe cazuri sarcina enzimelor este, de asemenea, de a găsi și distruge virusurile și bacteriile patogene din corpul nostru. O anumită celulă imunitară, după ingerarea bacteriei, injectează un virus și enzime în agentul patogen, enzime care îl distrug.
Enzimele contribuie foarte mult la procesele de detoxifiere ale organismului prin susținerea descompunerii și absorbției nutrienților. Nutrienții pe care îi consumăm conțin o serie de compuși care joacă un rol important în detoxifiere și în alte funcții vitale ale corpului nostru. Dacă corpul nostru nu poate utiliza nutrienții incomplet sau deloc, procesele de detoxifiere vor fi, de asemenea, deficitare.
Rolul enzimelor în medicină Preparatele enzimatice cu spectru larg sunt utilizate în următoarele cazuri: Leziuni tumorale. Probleme digestive. Hepatita C. Boli cauzate de virusul herpesului. Insuficiența pancreasului. Artrita reumatoidă. Boli autoimune. Boli ale sistemului respirator: sinuzită, bronșită, astm.
Terapia enzimatică în tratamentul complementar al cancerului Preparatele enzimatice au fost utilizate de mult timp ca tratament adjuvant pentru cancere.
Încă din 1906, Dr. John Beard a folosit cu succes enzime pentru a trata cancerul, iar rezultatele acestor tratamente au fost descrise în cartea sa, Tratamentul enzimatic al cancerului și baza sa științifică. Documentate. În zilele noastre, mulți cercetători și medici care se ocupă de medicina alternativă folosesc terapia enzimatică și la pacienții lor.
Dr. Nicholas Gonzalez M.D. este unul dintre medicii care, în colaborare cu Institutul Național al Cancerului, a demonstrat și efectele benefice ale enzimelor prin cercetare clinică. În ceea ce privește absorbția preparatelor enzimatice, se pune întrebarea dacă preparatele orale pot fi deteriorate de acidul gastric și dacă absorbția enzimelor este adecvată. Studiile care au examinat absorbția enzimelor au dovedit că enzimele au fost absorbite intacte și au trecut prin peretele intestinal într-o stare activă.
Deoarece acidul gastric poate deteriora enzimele, companiile producătoare au acoperit pastilele cu o substanță specială.
Această substanță este rezistentă la acidul gastric, astfel încât comprimatele se descompun și sunt absorbite după ce ajung în intestinul subțire, ca urmare a valorii PH deja modificate. Efectul enzimelor în bolile autoimune În cazul bolilor autoimune, enzimele își exercită efectul benefic ajutând organismul nostru să descompună complexele imunitare. Complexele imunitare sunt anticorpi produși de sistemul nostru imunitar și antigeni care au fost deja ingerați de sistemul nostru imunitar. În cazul unei boli autoimune, nivelul unui complex imunitar din sânge este extrem de ridicat, ceea ce indică o boală a sistemului imunitar.
Alte cazuri în care suplimentarea enzimatică poate avea un efect benefic.
Lista bolilor pentru care terapia enzimatică poate fi eficientă este în continuă expansiune.
Studiile clinice au arătat că, în cazul infecțiilor virale, cum ar fi hepatita C și virusul herpesului, enzimele utilizate în gură s-au dovedit a fi mai eficiente decât medicamentele standard (aciclovir). Doza de preparate enzimatice Doza generală este de 1-3 comprimate de trei ori pe zi cu 10-20 de minute înainte de mese.
Abaterile de la aceasta pot fi făcute numai la recomandarea unui medic sau naturopat.
Sunt preparatele enzimatice sigure? În general, putem spune că preparatele enzimatice nu au efectele secundare cunoscute în literatură. Persoanele care sunt sensibile la carne de porc, ananas, papaya pot avea reacții alergice.
Nu se recomandă consumul de preparate enzimatice cu 2-3 zile înainte și după operație.
(Disponibil pentru comandă în 24-72 de ore)
Notă importantă: produsele achiziționate de magazinul online www.onco-express.com nu sunt medicamente, adică aceste produse nu au un efect curativ sau preventiv oficial conform legislației din Romania. Consumul de alimente, suplimente nutritive și formule speciale destinate scopurilor medicale nu ar trebui să înlocuiască, ci să completeze terapiile medicale tradiționale (de exemplu, oncologie).