Q10

Q10

Q10, este un supliment alimentar care nu este tratat in conformitate cu importanta pe care o are. Corpul uman, de la 20 de ani incepand, inceteaza sa sintetizeze aceasta substanta treptat. Din acest motiv este de dorit ca sa compensam lipsa acestuia, in mod constant. Exista chiar anumite boli asupra carora Q10 are un efect benefic vizibil.

Q10 are trei puncte unde poate ajuta cordul si sistemul circulator. Are un rol important in procesul de producere al energiei la nivel celular, scade procesele de oxidare in sange si imbunatateste functionarea peretilor vaselor de sange.

Q10

De asemenea, este un antioxidant puternic, care lupta cu particulele nocive din organism, cunoscute si radicali liberi si care contribuie la procesul de imbatranire, precum si la o serie de probleme de sanatate.

Deoarece este implicata in producerea de energie, ea poate mari performanta fizica si mentala prin imbunatatirea ritmului cardiac si a oxigenarii. Aceste imbunatatiri au fost deja vizibile la doar cateva saptamani de administrare Q10.

Doza recomandata este in jur de 200mg zilnic si pentru ca este solubila in grasimi, este mai bine absorbita daca este luata cu o masa care contine ulei sau grasime.

Acest nutrient este benefic in afectiuni cardiovasculare si joaca un rol pozitiv in ameliorarea simptoamelor tulburarilor cognitive sau neurodegenerative. Se recomanda  si inaintea unor interventii chirurgicale cum ar fi cea de "bypass" in vederea unei recuperari mai rapide, pe langa toate beneficiile unui antioxidant puternic .

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati colegilor nostri!