Bicarbonat

Bicarbonat

Bicarbonatul injectabil este utilizat in tratamentul acidozei metabolice, care poate aparea in cazul insuficientei renale, diabetul necontrolat, in urma procedeului de circulatie extracorporala a sangelui, acidoza lactica severa, sau circulatie sangvina inadecvata.

Este o solutie ce dilata capilarele, ca sa imbunatateasca patrunderea substantelor in celule. Din acest motiv, inainte de a incepe tratamente menite sa hraneasca celulele cu diferite substante active, se recomanda un tratament cu bicarbonat, in prealabil.

Bicarbonat injectabil

 

De exemplu, inainte de o cura cu vitamina B17, recomandam un tratament cu bicarbonat, pentru ca  vitamina B17 sa aiba posibilitatea sa patrunda mai bine in celule.

Bicarbonatul, pe langa faptul ca dilata capilarele si face posibila ajungerea substantei active la celule, va alcaliniza sangele.

Este recomanda in cazul intoxicatiilor cu anumite clase de droguri, incluzand si barbituricele, in otraviri, cum ar fi si otravirea cu alcool metilic, sau in reactii hemolitice. Bicarbonatul este indicat si in diaree severa, care este insotita adesea si de pierderi semnificative de minerale din organism.

In cantitatea de 10 butelii pe cutie, cu substanta activa de 8,4% pe 100ml, este o cantitate suficienta pentru 20 de zile.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati colegilor nostri!