Tationil Glutation

Tationil Glutation

Vremurile moderne pe care le traim, ne-au adus multe beneficii, dar si multe provocari. Corpul uman nu a fost pregatit sa se lupte impotriva radicalilor liberi, care au asa de multe efecte negative asupra organismului uman.

Acesti radicali liberi deteriorizeaza lipidele, albuminele si acidul nucleic din organism, provocand boli,  in cel mai grav caz tumori.

Molecula glutation este o  molecula care neutralizeaza radicalii liberi. Se regaseste si in natura, in cateva fructe, legume, tesuturi vegetale si animale, dar in cea mai mare concentratie se gaseste in unele alimente cu un continut ridicat de albumine. Este important de stiut, ca tratamentul termic, gatitul reduce eficacitatea ei, iar noi avem mare nevoie de puterile binefacatoare.

Tationil Glutation

Radicalii liberi joaca un rol important in procesul de imbatrinire, in deteriorarea fibrelor tesuturilor conjunctive colagene ale organismului, in ridarea pielii, in diminuarea continutuliu de apa, asadar putem intelege usor, ca este un ajutor de nadejde in mentinerea corpului in parametri optimi.

Ceea ce este important de stiut despre acest tratament, este faptul ca nu se poate amesteca nici cu vitamina C dar nici cu vitamina B17 si nu inlocuieste nici un tratament medical , dar le sustine intr-un mod foarte eficient acesta.

Pentru mai multe informatii privind acest produs, va rugam sa va adresati colegilor nostri! Contact!