Cura cu Sare Alcalina

Cura cu sare alcalina

Cura cu sare alcalina este singurul tratament natural menit sa impiedice inmultirea celulelor inflamatorii si tumorale. Face imposibila absorbtia substantelor nutritive de catre aceste celule. Efectul acestui tratament poate fi deosebit de rapid si surprinzator.

Aceasta substanta inseala celulele, deoarece ele identifica a fi drept potasiu.  Potasiul este o substanta vitala pentru orice celula. O celula sanatoasa va absorbi 1-2 molecule de sare,  iar cele bolnave absorb de 18- 20 de ori mai multe, asadar sarea alcalina intra instant in celulele bolnave, in cantitati mari.

Cura cu sare alcalina

Cele sanatoase, datorita cantitatii mici, se vor curata repede, dar cele bolnave raman blocate, si in asa fel nu mai pot absorbi alte elemente nutritive. Raman infometate.  Foarte pe scurt, in asa fel functioneaza cura cu sare alcalina.

Ulterior curei, se recomanda administrarea unor tablete de potasiu, ca absorbtia elementelor nutritive a celulelor sanatoase sa fie reluata, cam peste o ora, sau o ora jumatate dupa administrarea sarii alcaline.

Cura poate fi repetata 15- 20 de zile la rand, pentru ca celulele bolnave sa intre in colaps. Eliminarea completa, va dura inca cateva zile dupa terminarea curei, asadar sarea alcalina mai are efect inca 1-2 saptamani dupa terminarea curei. Eliminarea, de obicei, se intampla fara probleme, aproape neobservat.

Inainte sa incepeti tratamentul, este recomandat sa consultati un medic, dar va puteti adresa si colegilor nostri pentru consiliere!