Kalinor

Kalinor

Kalinor este un supliment special dezvoltat pentru a intervenii in situatii cand organismul nostru are nevoie de un plus de potasiu. Acest macroelement, este o substanta minerala indispensabila pentru corpul nostru, in cantitati semnificative chiar.

Potasiul are o importanta-cheie in buna functionare ale tesuturilor, contribuie semnificativ la potentialul electric, si asigura transmiterea eficienta a fenomenelor vitale prin membrana celulelor.

Avand in vedere faptul ca si transportul ionilor de hidrogen este legat de prezenta potasiului, joaca un rol esential si in echilibrul gospodaririi acizilor, deoarece poate influenta modificarea PH-ului intr-o directie favorabila pentru organism.

Kalinor

Acest macroelement este  necesar si pentru reglarea zaharului din sange, respectiv metabolizarea acestuia, care este iarasi in legatura stransa cu reglarea circulatiei apei din organism. De asemenea este nevoie de  potasiu pentru producerea acidului gastric, si  pentru numeroase enzime.

In mod normal, o alimentatie echilibrata ne asigura necesarul de potasiu, insa exista anumite situatii cand unele tulburari pot provoca un dezechilibru.

Sunt numeroase stari patologice care pot duce chiar la pierderi semnificative, iar in astfel de situatii este necesar sa ne ingrijim de completarea din alte surse. Tratamentul asupra glandelor suprarenale, diureticele sau stari indelungate acompaniate de voma sau diaree, toate sunt motive de ingrijorare.

Simptomele lipsei de potasiu se manifesta sub forma slabiciunii musculare, a problemelor respiratorii si tulburarilor de ritm cardiac, cu lipsa poftei de mancare, greata si senzatie de voma.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati colegilor nostri!