Neurexan

Neurexan

Neurexan este un medicament homeopatic, complex menit sa reechilibreze ciclul natural al somnului, ca in asa fel energia  si gandirea logica de peste zi sa nu mai fie afectata in mod negativ.

Asadar, in cazul in care sunteti o persoana care se confrunta cu tulburari de somn, sau insomnii de o perioada indelungata, din cauza careia tot bioritmul a avut deja de suferit, dar cautati totusi un remediu natural, este momentul sa va ganditi la Neurexan!

Este un remediu compus din substante naturale, care ajuta sa va bucurati iarasi de un somn adanc si odihnitor. Poate fi asociat si cu alte tratamente medicamentoase, nu are contraindicatii si nu are efecte adverse.

Se recomanda tuturor celor care trec printr-o perioada mai anevoioasa,  sunt iritabili,  au insomnii, dureri de cap, miscari involuntare sau chiar convulsii.

Este o solutie demna de luat in calcul pentru cei care se confrunta cu hiperactivitate celebrala, care impiedica somnul linistit. Inainte de a lua tratamente sintetice, incercati acest produs de varf, complet natural si homeopatic!

Dozajul uzual este cate 1 comprimat, de 2 sau de 3 ori pe zi.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati colegilor nostri!